Діабет

Желе яблучне діабетичне

Желе яблучне діабетичне
В цьому чудовому десерті є користь фруктів, але немає цукру. Солодкість досягається використанням замінника. Оригінальний рецепт передбачає використовувати стевію, яка не містить вуглеводів. В інших випадках може знадобитися невеликий перерахунок

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • яблука — 0,5 кг;
  • вода — 0,6 л;
  • стевія — третина чайної ложки;
  • желатин — 15 г;
  • трохи кориці.

Готуємо :

ДОБРI НОВИНИ

  1. Очищені від шкірки і сердцевінок яблука порізати часточки, покласти в воду, додати стевію, зварити.
  2. размягчнним яблука вийняти з каструлі і перетерти через сито.
  3. желатин дати розбухнути по інструкції на упаковці. З’єднати з яблучним пюре, додати корицю, розмішати.
  4. Розкласти масу по формах, дати застигнути в холодильнику. Насолодитися чудовим десертом.

На 100 г желе припадає 26 ккал, БЖУ відповідно 1,35, 0,18 і 4,4 г

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Що вибрати: мазь або гель Троксевазин?

Dmitry

Філе тріски з виноградом

Megusta

Користь і шкода банана для діабетика

Maria

Розувастатин і Аторвастатин: що краще?

Dmitry

Огірковий салат з м’ятою і ківі

Alex

Препарат Дапріл: інструкція із застосування

Serega

Дієтичне горіхове тістечко

Maria

Кальмари, фаршировані коричневим рисом

Elena

У чому різниця між Актовегін і Пірацетамом?

Serega

Залишити коментар