Діабет

Запіканка з сочевиці з сиром

Запіканка з сочевиці з сиром
Ця страва дозволить поїсти щільно і ситно. Сочевиця містить клітковину, яка повільно і з користю засвоюється організмом. Так що почуття голоду піде надовго!

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • сочевиця — 1 ст.;
  • морква — 2 шт.;
  • помідори консервовані маленькі — 5 шт.;
  • одна маленька луковая ріпка;
  • зубчик часнику;
  • сир чеддер — 100 г;
  • вода холодна — 1 ст.;
  • щіпка морської солі.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Чечевицю ретельно промити . Потім залити чистою водою.
  2. Часник розчавити, цибулю дрібно порізати. Додати до сочевиці.
  3. Помідори очистити від шкірки, порізати кубиками, покласти до сочевиці. Все, що вийшло, викласти в підходящу для запікання посуд з кришкою. Якщо кришки немає, використовувати фольгу. Поставити в заздалегідь прогріту до двохсот градусів духовку на 30 — 40 хвилин.
  4. Морква дрібно натерти. Вийняти запіканку з духовки, додати моркву, перемішати, накрити, запікати ще 15 хвилин.
  5. Знову вийняти запіканку, посипати верх тертим сиром чеддер, не накриваючи, знову потримати в духовці до утворення золотистої скоринки.

Така запіканка — самостійне блюдо, подавати її потрібно без будь-яких доповнень. Виходить чотири порції. У кожній 8,5 г білків, 3 г жирів, 18 г вуглеводів, 115 ккал

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Схожі статті

Свічки Хлоргексидин: інструкція із застосування

Coolio

Користь і шкода фруктози для діабетиків

Coolio

Чи можна їсти горох при цукровому діабеті?

Undershmidtther

Глюкофаж і Глюкофаж Лонг: що краще?

Alfonso

Дієтичний суп з фрикадельками

Maxim

Ксенікал і Рідкісні: що краще?

Alex

Які крупи можна їсти при цукровому діабеті, а які ні?

Alfonso

Як правильно використовувати препарат Метформін Канон?

Sasha

Препарат Телзап 40: інструкція із застосування

Coolio

Залишити коментар