Діабет

Суп на кефірі з кабачками

Суп на кефірі з кабачками
Об’єднайте користь кисломолочного продукту і овочів — отримаєте кефірний суп. Доведеться трохи повозитися, зате вийде смачно і незвично. Ця страва їдять тільки холодним.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • кефір нежирний — 250 мл;
  • вода кип’ячена холодна-0,5 л;
  • кабачки — 100 г;
  • яйце куряче — 1 шт.;
  • борошно цільнозернових — половина столової ложки;
  • масло рослинне — 1 ст. л.;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль за смаком;
  • при бажанні — трохи дрібно нарізаної петрушки.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Кабачки очистити, порізати, як більше подобається, обваляти в суміші борошна з сіллю. Злегка обсмажити на олії, залити яйцем і запекти в духовці.
  2. Кефір змішати з водою, розчавленим часником і петрушкою. Покласти туди кабачки, розмішати і охолодити.

Виходить чотири порції. На 100 г супу доводиться 1 г білків, 1,9 г жирів, 2,5 г вуглеводів

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Дія препарату Інсуман Рапід ГТ при діабеті

Tanya

Які каші можна їсти при цукровому діабеті

Andrey

Користь граната при цукровому діабеті

Tanya

Як правильно використовувати препарат Манініл 3,5?

Alex

Помідори при діабеті: корисні властивості та можливу шкоду

Maxim

Результати застосування Пентоксифіліну 100 при діабеті

Elena

Як правильно використовувати препарат Фітомуціл Норм?

Scooby

Препарат Коензим Q10 Форте: інструкція із застосування

Sasha

Про що говорить аналіз на з — пептиди при цукровому діабеті?

Pasha

Залишити коментар