Діабет

Вівсяне печиво з висівками, соняшником, кунжутом і кмином

Вівсяне печиво з висівками, соняшником, кунжутом і кмином
Печиво за цим рецептом може замінити дієтичний хліб. Він поєднується як з несолодкими (шматочок риби), так і з солодкими (дієтичний джем) добавками.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

    ДОБРI НОВИНИ

  • борошно вівсяне — 200 г;
  • висівки — 50 г;
  • вода — 1 стакан;
  • насіння соняшнику — 15 г;
  • кмин — 10 г;
  • кунжут — 10 г;
  • сіль за смаком.

Готуємо:

  1. Змішати борошно, висівки, насіння . Поступово долити воду і приготувати щільне (не рідким) тісто.
  2. Розігріти духовку (180 градусів). Деко застелити пергаментним папером.
  3. Викласти тісто на деко, розподілити руками, остаточно розрівняти качалкою. І руки, і скалка повинні бути мокрими, інакше маса прилипне.
  4. Ножем розрізати сире тісто на шматочки бажаного розміру. Різати потрібно саме до випікання, готовий корж майже неможливо поділити на однакові і рівні частини.
  5. Час випікання — 20 хвилин. Готовому печінкою дати охолонути, а потім розламати по розрізах.

На 100 г печива доводиться 216 ккал, 8,3 г білків, 6 г жирів, 32 г вуглеводів. Цифри можуть насторожити, але турбуватися нема про що. Печиво дуже легке по вазі, і поділити його можна на невеликі, майже невагомі шматочки.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Як правильно використовувати препарат Аспірин 100?

Lamaxima

Як правильно використовувати препарат Амоксиклав 375?

Lamaxima

Запеканкаморковно- — гарбузова з медом

Elena

Чи можна застосовувати одночасно Гінкго білоба і Байкальський Шоломниця?

Alex

Препарат Панкрамін: інструкція із застосування

Elena

Морозиво з банана без цукру

Marina

Як правильно використовувати препарат Білобіл 80?

Alfonso

Результати застосування Каптоприл Сандоз при діабеті

Alfonso

Лікування гестаційного цукрового діабету

Serega

Залишити коментар