Діабет

Морквяно — апельсиновий суп

Морквяно - апельсиновий суп
Яскраве, красиве блюдо з незвичайним освіжаючим смаком. Відмінний рецепт, який стане в нагоді в пісні або розвантажувальні дні.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • овочевий бульйон — 1 л;
  • морква — 0,5 кг;
  • картопля і цибуля-порей — по 100 г;
  • сік апельсиновий свіжовичавлений — 2 ст. л.;
  • цедра з четвертинки апельсина;
  • за смаком сіль і перець.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Овочі промити, почистити і дрібно порізати.
  2. цедру з четвертинки апельсина порізати смужками (НЕ подрібнювати).
  3. В бульйон викласти овочі і цедру. Довести до кипіння, піну зняти. Поварити приблизно 20 хвилин, поки овочі не размягчатся.
  4. Витягнути цедру. Овочі разом з бульйоном подрібнити зручним способом (ідеально в блендері).
  5. Знову вилити суп в каструлю, додати апельсиновий сік. Знову довести до кипіння і поварити на слабкому вогні 3 — 5 хвилин.

Суп рекомендується їсти охолодженим або теплим. Вийде чотири порції. На кожну припадає 100 ккал, 2 г білків, 6 г жирів, 16 г вуглеводів.

Оцінити статтю
[Усього: 0 Середній: 0]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Дієтичний суп з фрикадельками

Maxim

Препарат ліпантіл: інструкція із застосування

Maria

Цитрусовий смузі з хурмою

Undershmidtther

Як правильно використовувати препарат Хтозна Плюс?

Serega

Як приймати куркуму при цукровому діабеті?

Axel

Як правильно використовувати препарат Аторвастатин 10?

Scooby

Таблетки Актовегін: інструкція із застосування

Serega

Як лікувати цукровий діабет в домашніх умовах: допомога народних засобів

admin

Як розшифрувати біохімічний аналіз крові

Maria

Залишити коментар