Діабет

Салат з яблуками, родзинками і шпинатом

Салат з яблуками, родзинками і шпинатом
Кращі ліки від кулінарної повсякденності — влаштувати собі маленький смачне свято. Приготуванням цього салату краще заняття у вихідні, коли не потрібно поспішати. Ізюм в рецепті нехай не бентежить, його зовсім небагато.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • 2 невеликих червоних яблука;
  • золотистий родзинки — 30 г;
  • пучок шпинату;
  • мигдаль смажений подрібнений — 2 ст. л.;
  • гірчиця діжонська — 1 ст. л.;
  • нерафінована олія, краще кунжутне — 1 ст. л.;
  • оцет яблучний — 2 ст. л.;
  • перець чорний мелений, часник сушений мелений — по щіпці або за смаком.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Шпинат повинен бути добре промитим і просушеним. Порвати зелень руками (досить дрібно), скласти в миску.
  2. Яблука порізати дрібними кубиками. Сердцевінкі попередньо потрібно вийняти, а ось шкірку можна залишити. Викласти до шпинату
  3. Ізюм запарити окропом, дати розправитися, воду злити, остудити, викласти до шпинату і яблукам.
  4. В окремому посуді змішати рослинне масло, діжонська гірчицю, яблучний оцет, перець і часник. Заправкою полити салат і дуже ретельно перемішати. До подачі витримати в холодильнику під кришкою 15 хвилин.

Кількість порцій — 6. На кожну припадає 51 ккал, 1,2 г білків, 1,5 г жирів, 9, 7 г вуглеводів.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Препарат Аторис 40: інструкція із застосування

Sasha

Як правильно використовувати препарат Аспірин 100?

Lamaxima

Чи можна застосовувати одночасно Амитриптилин і Феназепам?

Undershmidtther

Оладки з риби

Murcia

Препарат Амікацин 500: інструкція із застосування

Serega

Як правильно використовувати препарат Хтозна Плюс?

Serega

Розувастатин і Аторвастатин: що краще?

Dmitry

У чому різниця між Лорісти і лозартаном?

Elena

Ретинопатія при цукровому діабеті: причини, симптоми, лікування

Maria

Залишити коментар