Діабет

Печиво з гречаного борошна

Печиво з гречаного борошна
До складу цього десерту входить пастила, але боятися цього не потрібно. Буде потрібно зовсім трохи, тільки для прикраси. Когось може налякати кількість вуглеводів, але одне печиво важить приблизно 20 грамів, так що турбуватися нема про що. Ще один плюс — печиво зберігається близько місяця.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • борошно гречана — 180 г;
  • пюре яблучне — 150 г;
  • йогурт нежирний без добавок — 250 г;
  • какао — 2 ст. л.;
  • масло рослинне — 1 ст. л.;
  • розпушувач тесту;
  • сіль;
  • для прикраси — пара шматочків натуральної пастили (в складі повинен бути агар-агар).

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Змішати яблучне пюре з йогуртом, посолити, додати розпушувач.
  2. Вмішати борошно, какао, рослинна олія.
  3. Отримане тісто розділити на 30 рівних частин (навпіл, потім на три частини, потім на п’ять), сформувати печиво, на кожне викласти маленький шматочок пастили.
  4. печиво випікати в духовці з температурою 180 ° С приблизно 20 хвилин.

Якщо їсти не більше одного печива за раз, ніякої шкоди не буде. На 100 грамів (це приблизно п’ять порцій) припадає 200 ккал, 7 г білків, 4,6 г жирів, 32 г вуглеводів.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Як правильно використовувати препарат Ципролет 500?

Pasha

Запечені яблука з горіхами

Maria

Перловка при діабеті: користь і шкода живильної крупи

Maxim

Відмінність Глюкофажа від Метформіну

Maria

Причини і симптоми діабету 2 типу. Чим відрізняється симптоматика від діабету 1 типу?

Murcia

Теплий капустяний салат

Marina

Яке м’ясо можна їсти при цукровому діабеті

Tanya

Як правильно використовувати препарат Росінсулін М?

Alfonso

Ксенікал і Рідкісні: що краще?

Alex

Залишити коментар