Діабет

Теплий капустяний салат з беконом

Теплий капустяний салат з беконом
Капустяні овочі — одні з найкорисніших при діабеті. Нежирний бекон додасть страві білка. Кого-то можуть здивувати яблука в складі, але саме вони забезпечують оригінальність смаку.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • капуста брюссельська — 500 г;
  • бекон ( копчений, без жиру) — 2 скибочки;
  • половинка червоної лушпиння ріпки;
  • одне червоне яблуко;
  • часник — 1 зубчик;
  • гірчиця — 1 ч. л.;
  • яблучний оцет — 2 ст. л.;
  • мелений чорний перець — 2 щіпки;
  • вода — 2 ст. л.;
  • морська сіль.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Бекон нарізати шматочками, зовсім трохи підрум’янити. Викласти в тарілку.
  2. Очистити яблуко від шкірки і серцевини, порізати кубиками.
  3. Тонко нашаткувати цибулю.
  4. Яблука з цибулею викласти в сковороду, додати воду, оцет і трохи припустити.
  5. Капусту тонко нарізати, додати до яблук і цибулі. Загасити ще 5 — 7 хвилин, часто перемішувати, тримати під кришкою.
  6. Майже все готово, залишилося заправити. Вміст сковороди перекласти в салатник, дати охолонути до теплого стану, посолити, покласти гірчицю і розмішати. Прикрасити беконом.

Виходить 8 порцій збалансованого страви. Кожна містять 3 г білків, 1,5 г жирів 8,5 м вуглеводів і 55 ккал.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Таблетки мельдоній: інструкція із застосування

Megusta

Препарат Нейромаксс: інструкція із застосування

Alfonso

Як вибрати глюкометр і хто його потребує?

Maria

Порівняння Метформіну і Форметіна

Megusta

Огірковий салат з фетою

Alfonso

Лозап і Лозап Плюс: що краще?

Scooby

Що вибрати: Амоксицилін або Сумамед?

Maxim

Як правильно використовувати Лоріста 100 від діабету

Sasha

Огірковий салат з м’ятою і ківі

Alex

Залишити коментар