Діабет

запечена індичка

запечена індичка
Будь-який дієтолог скаже, що індичка — найкраще м’ясо при діабеті. А готується все настільки просто, що це блюдо цілком може стати одним з найулюбленіших.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • філе індички — 1 кг;
  • часник — 4 зубчики;
  • олія оливкова — 2 ст. л.;
  • по 2 чайних ложки подрібнених розмарину, чебрецю, шавлії (останній можна взяти сушеним);
  • морська сіль і мелений чорний перець.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Духовку поставити на розігрів (250 ° С).
  2. Промити філе індички в декількох водах, ретельно обсушити. Порізати на шматочки (в ідеалі їх повинно вийти 12), скласти в миску.
  3. У невеликій ємності змішати оливкову олію з розчавленим часником, пряними травами, перцем і сіллю. Вилити цю суміш в м’ясо, ретельно перемішати, щоб кожен шматочок був покритий. На відповідному листі розкласти шматочки індички, на відстані приблизно 1 см один від одного. Поставити в духовку і відразу зменшити вогонь до 150 градусів.
  4. Витримати м’ясо в духовці 50 хвилин, хоча краще перевіряти зубочисткою. Коли сік йде ще трохи рожевий, деко потрібно накрити фольгою і витримати в духовці ще 10 хвилин. Це дозволить індичці дійти, але не дасть висохнути.

Ніжне і дуже ароматне м’ясо готове. Виходить 12 порцій, на кожну припадає 70 ккал, 2 г білка, 1,5 г жирів, 13 г вуглеводів.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Таблетки Вітаксон: інструкція із застосування

Lamaxima

Навіщо потрібен щоденник самоконтролю при цукровому діабеті?

Megusta

Курка з яблуками

Bobby

Як правильно використовувати препарат НовоМікс ФлексПен?

Dmitry

Фарширований перець на пару

Dmitry

Як правильно використовувати препарат Росінсулін?

Alex

Порівняння аторвастатину і аторвастатину

Elena

Порівняння Флебодіа 600 і Детралекса

Elena

У чому різниця між Кардіомагнілом і Кардіаском?

Serega

Залишити коментар