Діабет

Теплий капустяний салат

Теплий капустяний салат
Є досита, навіть до відвалу, і не повніти — мрія майже кожної людини. Для діабетика це ще більш актуально. Головне, щоб цукор не стрибав. Блюдо з пекінської капусти — як раз те, що потрібно для ситості і користі.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • пекінська капуста — 0,5 кг;
  • масло рослинне — 2 ст. л.;
  • часник — 4 зубчики;
  • оцет яблучний — 2 ст. л.;
  • морська сіль і чорний перець.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Капусту для цього салату в ідеалі потрібно дрібно порвати руками. З ніжними листочками це дуже легко. Але якщо все-таки лінь возитися, то можна просто порізати.
  2. Взяти містку сковороду, трохи припустити на рослинному маслі подрібнений часник.
  3. Покласти в сковороду капусту, налити склянку води, тушкувати під кришкою 5 — 7 хвилин. Потім кришку потрібно відкрити, додати вогню, посолити і поперчити. При постійному перемішуванні випарувати всю вологу.
  4. В самому кінці приготування потрібно додати яблучний оцет.
  5. Блюдо має охолонути, стати теплим, заодно і настоїться. Можна додати трохи подрібнених горіхів (будь-яких, які дозволені і подобаються), тільки не забудьте при цьому перерахувати калорії.

Виходить 6 порцій трохи незвичайного, але дуже корисного салату. На кожну припадає 64 ккал, БЖУ відповідно 1, 5,2 і 3,2 грами.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Схожі статті

Чи дійсно Diatrivitin дає такі хороші результати? І де купити не підробку

Coolio

Препарат Глімекомб: інструкція із застосування

Bobby

Діабетичне гарбузове варення

Lamaxima

Як правильно використовувати препарат Трайкор 145?

Alfonso

Препарат Карбамазепін ретард: інструкція із застосування

Alex

Порівняння Есслівер і Есслівер Форте

Axel

Список ефективних таблеток від діабету

Maxim

Огірковий салат з фетою

Alfonso

Сирний пудинг з родзинками

Coolio

Залишити коментар