Діабет

суп швейцарський

суп швейцарський
Виявляється, швейцарським буває не тільки банк або сир, а й суп. Незважаючи на свою назву, це блюдо готується досить легко і не вимагає екзотичних продуктів. А головне — воно прекрасно підходить для діабетичного меню. Багато в чому завдяки мускатному горіху, який благотворно впливає на підшлункову залозу і здатний регулювати цукор крові.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • літр знежиреного яловичого бульйону;
  • білокачанна капуста — 300 г;
  • олія оливкова — 1 ст. л.;
  • одна ріпка білої цибулі;
  • стебло селери;
  • одна морква;
  • болгарський перець, бажано зелений — 1 шт .;
  • за смаком і бажанням — морська сіль і мелений чорний перець;
  • мускатний горіх мелений — чверть чайної ложки;
  • знежирена сметана для заправки — чайна ложка , якщо дуже хочеться.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Лук, селера і болгарський перець дрібно нарізати, моркву натерти на крупній тертці.
  2. Прогріти в каструлі оливкову олію, 3 — 4 хвилини припустити в ньому овочі.
  3. Влити проціджений яловича й бульйон. Прокип’ятити на мінімальному вогні 15 хвилин.
  4. Капусту дрібно нашаткувати, викласти в бульйон, додати сіль, перець, мускатний горіх. Витримати на плиті ще п’ять хвилин.

Суп при подачі повинен бути приємно теплим (не гарячим). Вийде 8 порцій. На кожну припадає 4 г білків, 2,2 г жирів, 5 г вуглеводів і 55 ккал. Все — без урахування сметани.

Оцінити статтю
[Усього: 0 Середній: 0]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Діабетична нефропатія — що це?

Andrey

Порівняння Цифрану і Ципролету

Bobby

Як правильно використовувати препарат Аугментин 1000 °

Tanya

Східний суп зі свининою

Serega

Як правильно використовувати препарат Росінсулін?

Alex

Кефір при діабеті: корисні властивості і є побоювання?

Bobby

У чому різниця між финлепсина і финлепсина Ретард?

Serega

Дія препарату Інсуман Рапід ГТ при діабеті

Tanya

Порівняння Есслівер і Есслівер Форте

Axel

Залишити коментар