Діабет

Гарбузовий суп — пюре з шавлією

Гарбузовий суп - пюре з шавлією
Не всі люблять гарбуз, не кожному вона до смаку. Досвідчені кулінари стверджують, що страви з гарбузом вимагають тренування, їх потрібно приготувати кілька разів, щоб пристосуватися до цього овочу. Вельми корисну пораду для діабетиків, адже гарбуз відмінно урізноманітнює і збагачує дієтичний раціон.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • гарбузова м’якоть — півкілограма;
  • бульйон курячий несолоний — 1,5 л;
  • шавлія сушений — 1 ст. л.;
  • дрібна морська сіль — 1 ч. л.;
  • півсклянки вершків;
  • пучок зеленої цибулі;
  • чуть трохи меленого чорного перцю;
  • тертий твердий сир — 2 ст. л.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Гарбузову м’якоть промити, порізати кубиками.
  2. В каструлю вилити бульйон, покласти гарбуз , шавлія, морську сіль, поперчити. Довести все до кипіння і залишити на мінімальному вогні години на три — чотири. Гарбуз має розваритися.
  3. Після закінчення варіння вміст каструлі перетворити в пюре доступним способом. Знову поставити на плиту, додати вершки, дрібно нарізану цибулю, довести до кипіння і відразу зняти.
  4. Трохи тертого сиру додають, коли суп вже в тарілці.

Виходить 8 порцій. На кожну припадає 93 ккал, 7,5 г білків, 4 г жирів, 10 г вуглеводів.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Препарат інсулін глулізін: інструкція із застосування

Marina

Відмінність Лантуса від Туджео

Scooby

Список ефективних таблеток від діабету

Maxim

Як правильно використовувати препарат Катена?

Lamaxima

Правильний шоколад для діабетиків — це який?

Axel

Дієтичне горіхове тістечко

Maria

Як правильно використовувати препарат Аспірин 300?

Maria

Результати застосування Пентоксифіліну 400 при діабеті

Alfonso

Дуже простий буряковий салат

Elena

Залишити коментар