Діабет

Сирно — грушева запіканка

Сирно - грушева запіканка
В цій страві головний компонент — ніжна і солодка груша. Сир при діабеті просто незамінний, тільки він не повинен бути жирним. Запіканка смачна і гарячої, і холодної.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • груші — 700 г;
  • сир — 0,5 кг;
  • яйця — 2 шт.;
  • рисове борошно — 2 ст. л.;
  • сметана жирністю 10 або 15% 100 г;
  • трохи ваніліну;
  • вершкове масло для змащування форми (якщо у вас форма силіконова, масло не буде потрібно).

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Сир ретельно розтерти в мисці, додати яйця, борошно, вимішати.
  2. груші очистити від шкірки і сердцевінок. Половину груш крупно натерти, що залишилися нарізати кубиками.
  3. тертий груші змішати з сирною масою, дати вистоятися півгодини. Викласти в форму, зверху рівномірно насипати груші кубиками.
  4. В розігріту духовку (180 ° С) поставити запіканку на 45 хвилин.

Ніжне страва готова! На 100 грамів припадає 143 ккал, 10,7 г білків, 6 г жирів, 11,8 г вуглеводів.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Схожі статті

У чому різниця між внутрішньовенним або внутрішньом’язовим введенням Актовегіну?

Megusta

Препарат Зептол: інструкція із застосування

Serega

Курячий суп по — східному

Pasha

У чому різниця між Амоксиклавом і азитроміцин?

Serega

овочева суміш

Maria

Препарат Карбамазепін ретард: інструкція із застосування

Alex

Які соки можна пити при цукровому діабеті?

Alfonso

Оригінальний суп — пюре з авокадо, огірків і помідорів

Maria

Освіжаючий огірковий салат

Maria

Залишити коментар