Діабет

Лапшевник з печінкою

Лапшевник з печінкою
Дорослим і дітям печінку птахів, тварин або риб абсолютно необхідна. Куряча лідирує за вмістом вітаміну А, яловича — В 12, тріскова — D.Больше всього заліза в свинячий печінки. Фолієва кислота і незамінні амінокислоти містяться в будь-який печінки приблизно порівну.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • печінку, бажано яловича — 200 г;
  • локшина (вермішель) — 200 г;
  • одна морквина;
  • цибулю — 1 ріпка;
  • масло вершкове — 60 г;
  • яйце куряче — 1 шт.;
  • сухарі для панірування;
  • сіль, чорний перець, трохи зелені і рослинного масла для змащування форми.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Печінка очистити від плівок і великих судин, порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити.
  2. Моркву і цибулю екрупно порізати.
  3. Обсмажити в невеликій кількості вершкового масла печінку, моркву і цибулю (не більше п’яти хвилин).
  4. Відварити локшину, додати туди вершкове масло і яйце, перемішати.
  5. Форму для запікання змастити, обсипати панірувальними сухарями. Викласти половину локшини, потім всю печінку з овочами і знову локшину.
  6. Поставити форму в розігріту духовку і запікати 10 хвилин. Готовий лапшевник посипати зеленню.

Блюдо виходить дуже соковитим і смачним. 4 порції. На 100 г доводиться 10,5 г білків, 9,6 г жирів, 25 г вуглеводів і 230 ккал.

Оцінити статтю
[Усього: 0 Середній: 0]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Як правильно використовувати препарат Ксеналтен?

Murcia

Як правильно використовувати препарат Ципринол 500?

Andrey

Суп з кефіру з горіхами

Sasha

Морква: користь і шкода при цукровому діабеті

Megusta

Аспартам: шкода і користь для діабетика

Coolio

Препарат Метілетілпірідінол: інструкція із застосування

Tanya

Як правильно використовувати препарат Аспірин 100?

Lamaxima

Що вибрати: Тромбітал або Кардіомагніл?

Undershmidtther

Результати застосування Пентоксифіліну 100 при діабеті

Elena

Залишити коментар