Діабет

капустяний салат

капустяний салат
Капуста — можливо, кращий овоч в раціоні діабетика. Вуглеводів і жирів — мінімум, зате маса клітковини, яка так потрібна в діабетичному харчуванні. У цьому салат цілих три види капусти, так що в наявності і користь, і різноманітність. Заправка надає салату ще більше користі.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • білокачанна, червонокачанна і пекінська капуста — по 300 г;
  • один апельсин;
  • часник за смаком;
  • натуральний соєвий соус — 2 ст. л.;
  • мед — 1 ст. л.;
  • червоний оцет — 1 ст. л.;
  • оливкова олія — ​​3 ст. л.

Готуємо

ДОБРI НОВИНИ

  1. Капусту дрібно нашаткувати.
  2. Очищений апельсин дрібно порізати.
  3. Часник розчавити або подрібнити ножем.
  4. Ретельно змішати оливкове масло, мед, оцет і соєвий соус — це заправка.
  5. В мисці перемішати всі інгредієнти салату, крім заправки, її додати пізніше і знову все перемішати.

Отримуємо три порції смачного страви. Важливо: кожна порція = 2 ХЕ.

Калорійність на 100 грамів салату — 72,5 ккал. Вміст білків — 1,26 г, жирів — 3,58 г, вуглеводів — 10.07 р.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Овочевий суп з коричневим рисом

Murcia

Чи дійсно Діалайф дає такі хороші результати? І де купити не підробку

Dmitry

Як правильно використовувати препарат Метформін — Ріхтер?

Sasha

Свічки Хлоргексидин: інструкція із застосування

Coolio

Як правильно використовувати препарат Білобіл 80?

Alfonso

Салат з помідорів і моцарели

Megusta

Дія препарату Апідра СолоСтар при діабеті

Murcia

Як правильно використовувати препарат Мікардіс 80?

Tanya

Як правильно використовувати препарат Катена?

Lamaxima

Залишити коментар