Діабет

запечений грейпфрут

запечений грейпфрут
Грейпфрут з його низьким глікемічним індексом (22) і набором вітамінів дуже корисний при діабеті. А як же мед?
У нього високий ГІ (90), але одна чайна ложка в день рекомендована діабетикам. Така кількість принесе виключно користь.

Продукти:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • 1 грейпфрут, в ідеалі — рожевий;
  • чайна ложка меду;
  • трохи кориці.

Готуємо:

ДОБРI НОВИНИ

  1. Розрізати грейпфрут на половинки.
  2. За бічній кордоні м’якоті і шкірки акуратно провести ножем. Денце таким способом відокремлювати не потрібно.
  3. Надрізати м’якоть гратами, не пошкоджуючи зсередини шкірку.
  4. Посипати половинки грейпфрута корицею.
  5. Викласти ½ чайної ложки меду на кожен зріз .
  6. Поставити в духовку (150 ° С) на 15 — 20 хвилин.

Невелика деталь: якщо денна норма вершкового масла не вичерпана, можна перед запіканням викласти на зрізи по маленькому шматочку разом з медом. Це дасть цікавий присмак.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Таблетки Докса — Хем: інструкція із застосування

Serega

Цитрусовий смузі з хурмою

Undershmidtther

Тріщини на п’ятах. Як лікувати при цукровому діабеті?

Alfonso

Діагностика та лікування діабетичної нейропатії

Elena

Які каші можна їсти при цукровому діабеті

Andrey

Перловка при діабеті: користь і шкода живильної крупи

Maxim

Порівняння Аугментину та флемоксин Солютаб

Murcia

Як правильно використовувати препарат Лізиноприл 20?

Tanya

Чим небезпечний діабет різних типів?

Tanya

Залишити коментар