Діабет

Салат із брюссельської капусти

Салат із брюссельської капусти
Провідна роль в цій страві належить брюссельській капусті. Її крихітні качанчики містять до семи відсотків рослинного білка, клітковину і вчетверо більше аскорбінки, ніж в капусті білокачанної. Інші компоненти — з низьким ГІ. Їх кількість дозволяє не враховувати хлібні одиниці.

Калорійність — низька.

ХОРОШI НОВИНИ:

Продукти:

  • брюссельська капуста — 100 г;
  • листочки шпинату (бажано брати молодий) і салату — по 20 г;
  • свіжа морква — 50 г;
  • стручки квасолі — 50 г.

Заправка — столова ложка 15-відсоткової сметани.

ДОБРI НОВИНИ

Готуємо:

  1. На тарілку сервіровки викласти по колу шпинатові листочки.
  2. В окремий посуд нашаткувати капусту. Після закінчення краще спробувати: якщо сухувато, посоліть і розмішайте, щоб капуста виділила сік.
  3. В той же посуд порізати кільцями квасолеві стручки, дрібно потерти моркву.
  4. Додати листя салату (порвати) .
  5. Все розмішати і викласти на шар шпинатних листя.
  6. викласти поверх ложку сметани. Для естетики можна видавити трояндочку кулінарним шприцом.

Такий салат особливо корисний взимку.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Сироп Аугментин: інструкція із застосування

Alex

Що вибрати: Фазостабіл або Кардіомагніл?

Undershmidtther

Дія препарату Хумалог Мікс при діабеті

Bobby

Порівняння Кардіомагнілу і Аспірину Кардіо

Undershmidtther

Дієтичний суп з фрикадельками

Maxim

Як правильно використовувати препарат Амоксицилін 250?

Lamaxima

Чи можна застосовувати одночасно Амитриптилин і Феназепам?

Undershmidtther

Курячий суп з збитим яйцем

Undershmidtther

Морозиво з банана без цукру

Marina

Залишити коментар