Здоров'я

Варення з апельсинів з шкіркою — рецепти з покроковою інструкцією

Варення з апельсинів з шкіркою - рецепти з покроковою інструкцією
цитруси мають приємний смак і підходять для приготування величезної кількості домашніх десертів

З корицею

Інгредієнти:

  • апельсини 5 шт ..
  • мелена кориця 2 ч.л ..
  • цукровий пісок 4 склянки.
  • гвоздика 4 шт ..
  • вода 400 мл.

Дотримуйтеся певного алгоритму.

  • Почистіть апельсини. Наріжте м’якоть кубиками. Подрібніть кірки міксером або блендером. Змішайте ці компоненти. Перекладіть їх в сотейник.
  • Додайте цукровий пісок і воду. Поставте готуватися на повільний вогонь.
  • Після закипання засипте мелену корицю і трохи гвоздики. Томіть ще 5-7 хвилин.
  • Зніміть з плити. Дайте варенню охолонути. Поставте ласощі на ніч в холодильник, а з ранку насолоджуйтеся чудовим пряним смаком.

З кавою

Вам знадобляться:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • апельсини 5 шт ..
  • мелену каву 1 ст.л ..
  • цукровий пісок 3 склянки.
  • вода 350 мл.

Виконуйте подальші рекомендації.

  • Попередньо промийте під проточною водою плоди. Потім викладіть їх в глибоку ємність і залийте гарячою водою (60 С). Накрийте кришкою і витримують протягом 20-30 хвилин.
  • Після того, як шкірка розпариться, обережно зніміть її і наріжте дрібною соломкою. М’якоть подрібніть в блендері.
  • Тепер змішайте всі інгредієнти. Додайте цукор і воду. Поставте на невеликий вогонь варіть протягом 25 хвилин.
  • Після закипання суміші викладіть кави. Томіть ще 5-7 хвилин.
  • Охолодіть. Зберігайте в холодильнику не довше 1 місяця.

З бренді

Необхідні компоненти:

  • апельсини 1 кг.
  • бренді 100 мл.
  • цукровий пісок 400 гр ..
  • мелений імбир 1 ст.л ..
  • мускатний горіх 3 ч.л ..
  • кардамон 5 насіння.
  • гвоздика 4 шт.

Розглянемо основні етапи приготування.

  • Вимийте і почистіть плоди від шкірки. Потім наріжте її смужками.
  • З м’якоті вичавіть сік, видаліть кісточки.
  • Що залишився апельсиновий макуха помістіть в каструлю. Додайте сік і цедру. Накрийте кришкою і залиште на 24 години в темному теплому місці.
  • Після чого поставте заготовку на невеликий вогонь. Томіть до тих пір, поки рідина не випарується на ½ від загального обсягу.
  • Викладіть прянощі і цукровий пісок. Влийте бренді.
  • Варіть ще 30-35 хвилин.
  • Доведіть до готовності і закатати варення з апельсинів з шкіркою в банки. Вживайте частування охолодженим.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Її величність гарбуз: рецепти і вплив на зниження ваги

Варення з апельсинів з шкіркою - рецепти з покроковою інструкцією
цитрус поєднується з корицею, кава, смородиною, кабачками

ДОБРI НОВИНИ

З желфікс

Інгредієнти:

  • апельсини 7 шт ..
  • желфікс 1 пакетик.
  • цукор 500 гр.

Рецепт складається з декількох етапів.

  • Ретельно промиті плоди наріжте на тонкі скибочки, не знімаючи шкірку. Викладіть їх в емальовану ємність. Залийте холодною водою. Доведіть до кипіння на середньому вогні.
  • Додайте в варення пісок і желфікс.
  • Варіть 10-15 хвилин після закипання, постійно помішуючи.
  • Остудіть по готовності. Намазуйте желеподібну солодкість на тости під час сніданку.

З червоною смородиною

Вам будуть потрібні:

  • апельсини 8 шт ..
  • червона смородина 500 гр ..
  • цукровий пісок 600 гр ..
  • гвоздика 4 шт.

Виконуйте найпростіші рекомендації.

  • Очистіть ягоди від гілочок. Пробланшуйте в друшляку окропом. Обсушити, розклавши на м’якому рушник.
  • Розріжте фрукти разом з шкіркою на невеликі кубики. Змішайте зі смородиною.
  • Фруктово-ягідну суміш пропустіть через м’ясорубку. Потім викладіть в емальовану каструльку.
  • Додайте цукор і трохи води. Поставте на повільний вогонь.
  • Після закипання викладіть гвоздику і варіть ще 15 хвилин.
  • Після того, як варення з апельсинів з шкіркою охолоне, розподіліть його по скляних банках і закрутіть.

З кабачками

Необхідні компоненти:

  • апельсини 4 шт ..
  • кабачки 600 гр ..
  • цукор 200 мл.
  • лимонна кислота ½ ч.л.

Розглянемо спосіб приготування.

  • видаліть з кабачків шкірку. Наріжте кубиками.
  • Апельсинові плоди поріжте тонкими скибочками.
  • З’єднайте інгредієнти. Присипте цукровим піском. Залиште на 4-5 годин.
  • Залийте настоявся суміш водою. Готуйте на середньому вогні протягом 20 хвилин.
  • Додайте лимонну кислоту. Томіть ще 2-3 хвилини.
  • Остудіть і розлийте по підготовленим банкам .

Завдяки неймовірній соковитості і приємному слідкувати — кислого смаку , апельсинові плоди поєднуються з багатьма інгредієнтами . Ми розглянули найбільш незвичайні варіації варення з даного фрукта . Порадуйте рідних і близьких домашнім частуванням .

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Низький гемоглобін — причини і наслідки

Scooby

Начинки для тарталеток на закуску — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Bobby

Чай з листя обліпихи: користь і шкода

Alfonso

Як виправити викривлення хребта у дітей та дорослих?

Elena

Суміш трав ромашка, звіробій, безсмертник, березові бруньки

Marina

Які продукти відносяться до білків: список і властивості

Alfonso

Які вправи в басейні для схуднення найефективніші?

Megusta

Домашні інгаляції при нежиті та кашлю: з чим робити інгаляцію небулайзером і на пару?

Coolio

Ялицеве масло — корисні властивості, протипоказання, застосування в косметології та медицині

Alfonso

Залишити коментар