Здоров'я

Що можна приготувати з фаршу — 20 смачних і простих страв

Що можна приготувати з фаршу - 20 смачних і простих страв
гнізда

плескавіца

Інгредієнти:

  • яловичий фарш 600 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • часник 2 зубчики.
  • мелений коріандр 1 ч.л ..
  • червоний перець ½ ч.л ..
  • сіль за смаком.

Додайте в готовий фарш трохи води і солі. Як випливає вимісити його руками і помістіть в холодильну камеру на добу, накривши харчовою плівкою. Після чого змішайте м’ясо з нарубаним ріпчастою цибулею, часником і спеціями. Сформуйте кілька однакових коржів. Викладіть на розпечену сковороду, обсмажуючи по 3-4 хвилини з кожного боку.

Хлібець з горошком

Вам знадобляться:

  • яловичий фарш 500 гр ..
  • зелений горошок 1 банку.
  • куряче яйце 1 шт ..
  • часник 3 зубчики.
  • чебрець 1 ч.л ..
  • сушений базилік 1 ч.л ..
  • сіль за смаком.

продаючи через прес часник. Додайте у фарш разом з яйцем, прянощами і консервованим горошком. Ретельно перемішайте. Змастіть вершковим маслом прямокутну форму. Викладіть м’ясо, рівномірно розподіливши по всій ємності. Готуйте при 220 С близько 40 хвилин.

Ледача долма

Необхідні компоненти:

  • яловичий фарш 500 гр ..
  • рис 4 ст.л ..
  • червона цибуля 1 шт ..
  • виноградне листя 50 гр ..
  • сіль за смаком.
  • чорний перець 1/3 ч.л.

пробланшуйте виноградне листя під крутим окропом. Відваріть рис. Сирий фарш змішайте з дрібно порізаними червоною цибулею і спеціями. Потім сформуйте з нього плоску корж. Почніть викладати долму пошарово: листки винограду, варений рис, м’ясо. Зверху прикрийте залишилися листочками. Помістіть блюдо в круглу форму. Готуйте в духовці при 200 С протягом 35 хвилин.

З свинини

Гречаники

Складові:

  • свинячий фарш 450 гр ..
  • гречана крупа 250 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • куряче яйце 1 шт ..
  • панірувальні сухарі 3 ст.л ..
  • петрушка 1 пучок.
  • сіль за смаком.

Зваріть гречку. Перемішайте з м’ясом, посічений часником, цибулею, яйцем і зеленню. Зліпити акуратні кульки. Викладайте по кілька штук на розпечену сковороду, обсмажуючи по 2-3 хвилини з кожного боку. Подавайте з будь-яким гарніром, прикрасивши густою сметаною.

ХОРОШI НОВИНИ:

Яблучна запіканка

Інгредієнти:

  • свинячий фарш 650 гр ..
  • яблука 5 шт ..
  • сир 250 гр ..
  • куряче яйце 1 шт ..
  • мелений імбир 2 ч.л ..
  • сіль за смаком.

В свинину додайте яйце, імбир, сіль і тертий сир і яблука. Перемішайте всі компоненти. Викладіть в змазану форму для випікання. Готуйте при 220 С протягом 45-50 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Медики радять приймати гарячу ванну якомога частіше

Їжачки

Вам знадобляться:

  • свинячий фарш 350 гр ..
  • червоний рис 250 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • мелений сушений часник 3 ч.л ..
  • сіль за смаком.
  • кріп 1 пучок.

Відваріть червоний рис до напівготовності. Змішайте фарш з подрібненим в блендері цибулею, часником, сіллю і мелконарубленную кропом. З’єднайте між собою всі інгредієнти. Сформуйте з них акуратні рисові кульки. Обсмажуйте в рослинному маслі протягом 3 хвилин. Потім влийте в сковороду нежирні вершки і млоїте на повільному вогні близько 25 хвилин. По готовності прикрасьте свіжою зеленню.

Що можна приготувати з фаршу - 20 смачних і простих страв
їжачки

Мітітєї

Вам будуть потрібні:

  • свинячий фарш 450 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • часник 2 зубчики.
  • знежирене молоко 250 мл.
  • картопляний крохмаль 2 ч.л ..
  • мелений перець чорний 1 ч.л ..
  • сіль за смаком.

Наріжте цибулю і часник. Змішайте з фаршем, крохмалем, молоком, сіллю і перцем. Доведіть масу до однорідності, використовуючи міксер. У вок-сковороду вилийте 150 мл рослинного масла. Після його закипання черзі викладайте сформовані м’ясні ковбаски. У вас повинна вийти хрустка скоринка. Прикрасьте блюдо свіжою зеленню.

З курки

Купати

Інгредієнти:

  • курячий фарш 500 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • темне пиво 350 мл.
  • столовий оцет 1 ст.л ..
  • каррі 1 ч.л ..
  • сіль за смаком.

Подрібніть за допомогою блендера цибулю. Змішайте з курячим м’ясом. Для набивання потрібно натуральна свиняча або харчова кишка. Рівномірно набийте кілька штук фаршем. Тепер займіться маринадом. З’єднайте пиво, оцет, каррі і сіль. Ретельно перемішайте. В отриманий склад викладіть ковбаски на 20-30 хвилин. Потім обсмажують на сковороді або грилі по 2 хвилини з кожного боку.

Кнелі

Вам будуть потрібні:

  • курячий фарш 450 гр ..
  • білий хліб 50 гр ..
  • курячі яйця 3 шт ..
  • молоко 150 мл.
  • пшеничне борошно 1 // 2 склянки.
  • перець чорний мелений ½ ч.л ..
  • сіль за смаком.

Розмочіть хліб в молоці. Додайте м’ясо, яйця, борошно і приправи. Збийте масу до однорідного стану за допомогою блендера. Доведіть до кипіння підсолену воду. З отриманої суміші сліпите акуратні кульки. По черзі опускайте їх в каструльку. Варіть 5-7 хвилин. Подавайте з будь-яким гарніром або зі свіжими овочами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Чи можна прати пуховик в пральній машині?

Террін

Вам знадобляться:

ДОБРI НОВИНИ

  • курячий фарш 350 гр ..
  • жирні вершки 150 мл.
  • брокколі 100 гр ..
  • томати 2 шт ..
  • курячі яйця 2 шт ..
  • сир 150 гр ..
  • сіль за смаком.

З’єднайте фарш з дрібно порізаними брокколі, помідорами, яйцями, вершками і спеціями. Збийте отриману суміш блендером. Вона повинна стати максимально повітряної. Викладіть масу в форму для випікання, прокладену фольгою. Поставте готується в духовку при 180 С на 35 хвилин. Перед подачею на стіл прикрасьте тертим сиром.

Кекси

Інгредієнти:

  • курячий фарш 300 гр ..
  • знежирене молоко 250 мл.
  • курячі яйця 2 шт ..
  • сушена петрушка 1 пучок.
  • мелений чорний перець ½ ч.л ..
  • сіль за смаком.

Збийте яйця з молоком, використовуючи блендер. Додайте фарш, мелконарубленную петрушку і спеції. Отриману масу розкладіть по силіконовим формочках для приготування кексів. Випікайте в духовці при 200 С протягом 25-30 хвилин. При подачі прикрасьте свіжою зеленню і сметаною.

З індички

Брізоль

Необхідні компоненти:

  • курячий фарш 250 гр ..
  • перепелині яйця 4 шт ..
  • знежирене молоко 150 мл.
  • сметана 5 ст.л ..
  • лаваш 1 упаковка.
  • мелений чорний перець ½ ч.л ..
  • сіль за смаком.

В фарш вбийте яйця, влийте молоко, додайте сметану і спеції. Використовуючи міксер, ретельно перемішайте інгредієнти. Отриману начинку викладіть в лаваш, загорніть в акуратні рулетики. Розкладіть на протвине. Випікайте при 180 С близько 30 хвилин.

Пашот шотландською

Складові:

  • курячий фарш 350 гр ..
  • курячі яйця 4 шт ..
  • свіжий кріп 1 пучок.
  • зелена цибуля 1 пучок.
  • гірчиця 1 ч.л ..
  • сіль за смаком.

Змішайте м’ясо з мелканарубленной зеленню, гірчицею і сіллю. Відваріть курячі яйця. Загорніть кожне з них в оболонку з фаршу. Отримані кульки поставте в духовку на 30 хвилин при 180 С.

Оладки

Інгредієнти:

  • курячий фарш 250 гр ..
  • кабачок 400 гр ..
  • курячі яйця 2 шт ..
  • харчова сода 2 ч.л ..
  • борошно 2 ст.л ..
  • сіль за смаком.

В чашу блендера відправте м’ясо курки, натертий на крупній тертці кабачок, яйця, соду і борошно. Доведіть суміш до однорідного стану. Посоліть за смаком. Почніть ліпити оладки і викладати їх на розпечену сковороду, обсмажуючи по 2-3 хвилини з кожного боку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Який чай можна пити при циститі

Лапшевник

Вам знадобляться:

  • курячий фарш 250 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • локшина 100 гр ..
  • курячі яйця 3 шт ..
  • вершки 200 мл.
  • сіль за смаком.

Подрібніть ріпчаста цибуля. З’єднайте його з фаршем. Зліпити маленькі фрикадельки. Доведіть до кипіння підсолену воду. Викладіть м’ясні кульки, локшину. За 2-3 хвилини до готовності влийте суміш з вершків та яєць. Посоліть за смаком. Подавайте зі сметаною.

З риби

Хрусткі палички

Необхідні компоненти:

  • рибний фарш 350 гр ..
  • білий хліб 2 скибочки.
  • ріпчаста цибуля ½ шт ..
  • молоко 100 мл.
  • яйце 1 шт ..
  • сіль за смаком.

Розмочіть білий хліб в молоці. Додайте яйце, дрібно нарізану цибулю і фарш. Доведіть масу до однорідності за допомогою міксера. Не забудьте посолити. Сформуйте руками тонкі палички, обваляйте з двох сторін в борошні й обсмажте на олії.

Форшмак

Інгредієнти:

  • рибний фарш 200 гр. .
  • зелене яблуко 1 шт ..
  • червона цибуля ½ шт ..
  • курячі яйця 4 шт ..
  • майонез 2 ст .л ..
  • сіль за смаком.

Приготуйте з малосольного філе оселедця фарш. Червоний цибулю наріжте тоненькими кільцями, яблуко натріть на дрібній тертці. Варені курячі яйця покришите ножем. З’єднайте всі компоненти. Приправте майонезом. Посоліть. Форшмак відмінна закуска для святкового столу.

Макарони по-флотськи

Складові:

  • рибний фарш 300 гр ..
  • ріжки 250 гр ..
  • ріпчаста цибуля 1 шт ..
  • сіль за смаком.

Відваріть макарони в підсоленій воді. Фарш з філе тріски обсмажте з подрібненим ріпчастою цибулею. Змішайте інгредієнти між собою. Посоліть. Прикрасьте свіжою зеленню перед подачею.

Паштет

Вам будуть потрібні:

  • копчений лосось 350 гр ..
  • вершковий сир 250 гр ..
  • червона цибуля 1 шт …
  • сік лимона 3 ст.л ..
  • мелений чорний перець ½ ч.л ..
  • сіль за смаком.

Подрібніть лосось в блендері разом з цибулею. Додайте вершковий сир, лимонний сік і спеції. Ретельно перемішайте. Викладіть в ємність, закрийте харчовою плівкою. Дайте паштету настоятися в холодильнику протягом доби. Намазуйте на хліб, насолоджуючись чудовим ніжним смаком.

Ми підібрали найбільш популярні і незвичайні варіанти страв з різного типу фаршу. Порадуйте своїх друзів і близьких смачними наїдками. Приємного апетиту!

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Схожі статті

Корисні властивості кави з кардамоном і способи приготування

Undershmidtther

Бруксизм: лікування у дорослих і дітей, основні причини скреготу зубами і виготовлення капи

Murcia

Нічні лінзи для відновлення зору: відгуки лікарів і реальних людей

Lamaxima

Як сісти на дієту, щоб схуднути і не зірватися?

Axel

Недосипання: наслідки для жінок і чоловіків

Andrey

Ківі: чим корисний цей фрукт?

Scooby

Лікувальна озонотерапія: види процедури для особи і тіла, показання та результати

Axel

Як визначити нітрати в овочах і фруктах?

Coolio

Рецепти літніх напоїв

Pasha

Залишити коментар