Здоров'я

Рецепти домашнього морозива з вершків

Рецепти домашнього морозива з вершків
десерт домашнього приготування не містить сумнівних добавок

З абрикосом

Складові:

  • абрикоси 400 гр ..
  • вершки 250 мл .
  • згущене молоко 100 мл.

Подрібніть абрикоси в блендері до однорідного стану. Змішайте зі згущеним молоком і вершками. Викладіть в ємність. Поставте в морозилку на добу.

З м’ятою

Інгредієнти:

  • м’ята 2 пучка.
  • вершки 200 мл.
  • цукровий пісок 150 гр ..
  • сметана 5 ст.л.

Наріжте м’яту. Засипте цукром, залийте вершками. Томіть при слабкій потужності близько 5 хвилин. Потім додайте сметану. Готуйте ще 3 хвилини. Отриману суміш збийте, використовуючи міксер. Розкладіть по необхідним тарам. Охолоджувати в морозильній камері.

З жасмином

Компоненти:

  • жасмин 50 гр ..
  • вершки 150 мл.
  • ром 40 мл.
  • яєчний білок 4 шт ..
  • паличка кориці 1 шт.

Свіжі жасминові бутони залийте холодною водою. Настоюйте протягом 3-4 годин. В отриману настойку додайте ром, корицю і вершки. Поставте на плиту і варіть близько 15 хвилин. Білки збийте міксером разом з цукром. Розведіть в отриманої вершкової суміші. Розлийте по формах. Поставте в морозильну відсік.

З малиновим джемом

Вам будуть потрібні:

ХОРОШI НОВИНИ:

  • малиновий джем 4 ст.л ..
  • вершки 400 мл.
  • яєчні жовтки 3 шт ..
  • ванільний цукор 100 гр.

Збийте жовтки з цукром. Змішайте з вершками і малиновим джемом. Розкладіть по обраним формам. Помістіть в морозильник на добу.

З манго

Вам знадобляться:

  • манго 1 шт ..
  • жирні вершки 200 мл.
  • яєчні білки 4 шт ..
  • цукровий пісок 1 стакан.

яєчні білки збийте з цукром до утворення густої піни. Манго очистіть, поріжте на дрібні шматочки. Засипте цукром і залийте вершками. Поставте нудитися на невеликий вогонь протягом 10 хвилин. Потім остудіть і змішайте з білковою масою. Перелийте в контейнери. Поставте на заморозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  М'ята для схуднення - рецепти і протипоказання

З мигдалем

Необхідні інгредієнти:

  • мигдаль 300 гр ..
  • яєчні жовтки 3 шт ..
  • цукор 150 гр ..
  • вершки 450 мл.
  • молоко 1 склянка.

Подрібніть товкачем в ступці мигдаль. Залийте молоком і поставте на плиту варитися близько 10 хвилин. Остудіть. Змішайте з жовтками, збитими з цукром до повного розчинення. В кінці додайте вершки і ще раз ретельно перемішайте. Надішліть масу заморожувати, періодично дістаючи і помішуючи.

З винним каменем

Вам будуть потрібні:

  • винний камінь 2 мл.
  • яєчні білки 3 шт ..
  • цукровий пісок 120 гр ..
  • вершки 1 склянка.
  • ванілін 1 ч.л.

Винний камінь органічна речовина, що утворюється в процесі бродіння вина. Воно має вигляд бордових кристалів. Збийте білки з цукром до утворення густої пінки. Додайте винний камінь. Вершки і ванілін. Перемішуйте ще 2-3 хвилини на найпотужніших оборотах блендера або міксера. Отриману масу розподіліть по контейнерах і поставте в морозилку.

З мандаринами

Візьміть:

  • мандарини 7 шт ..
  • вершки 1 склянка.
  • згущене молоко 150 мл.

За допомогою блендера доведіть мандарини, попередньо очищені від шкірки, до пюреобразного стану. Додайте вершки і згущене молоко. Ще раз збийте. Надішліть суміш в морозильний відсік, періодично дістаючи і помішуючи.

З фруктами

Інгредієнти:

ДОБРI НОВИНИ

  • банани 2 шт ..
  • груша 1 шт ..
  • полуниця 200 гр ..
  • вершки 250 мл.

Подрібніть фрукти в блендері до кашоподібного стану. Влийте вершки. Поставте на невеликий вогонь і млоїте близько 5 хвилин. Потім остудіть. Поставте в морозильник на добу. По готовності в якості прикраси можна використовувати мелені волоські горіхи.

Рецепти домашнього морозива з вершків
саморобний десерт смачніше і корисніше, а також може включати будь-які добавки на ваш розсуд

З чорною смородиною

вам знадобляться:

  • чорна смородина 400 гр ..
  • жирні вершки 300 мл.
  • цукровий пісок 1 стакан.
  • вода ½ склянки.
  • лимонний сік 5 ст.л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Рецепти літніх напоїв

Ягоди залийте водою і засипте піском. Варіть на повільній потужності протягом 1 години. Злийте отриманий сироп. Додайте до нього сік лимона і жирні вершки. Ретельно збийте блендером. Охолодіть. Поставте в морозильник, помішуючи кожні 30 хвилин.

З гарбузом

Необхідні компоненти:

  • гарбуз 300 гр ..
  • цукровий пісок 180 гр ..
  • жирні вершки 350 мл.
  • яєчні білки 3 шт ..
  • мелена кориця 1 ч.л.

Подрібніть м’якоть гарбуза в блендері. Змішайте з меленою корицею і вершками. Поставте варитися на 5-10 хвилин. Потім зніміть з плити і остудіть. Білки збийте в густу піну з цукром. Перемішайте отримані маси за допомогою міксера або кухонного віночка. Поставте заморожувати, періодично розмішуючи.

З Карамболь

Вам знадобляться:

  • карамбола 100 гр ..
  • вершки 1 стакан.
  • ром 5 ст.л ..
  • цукровий пісок 300 гр ..
  • вода 150 мл.

Залийте пісок водою і доведіть до кипіння на середньому вогні. Карамболь подрібніть в блендері до пюреподібних стану. Після чого перекладіть в одну ємність з цукровим сиропом. Додайте ром і охолоджені вершки. Збийте міксером. Приберіть в морозильник на 24 години.

З коньяком

Необхідні компоненти:

  • коньяк 150 мл.
  • вершки 400 мл.
  • цукровий пісок 350 гр ..
  • яєчні білки 4 шт ..
  • сметана 6 ст.л ..
  • тертий шоколад 3 ст.л.

Збийте білки з цукром і вершками. Додайте сметану і коньяк. Ще раз перемішайте. Отриману суміш поставте заморожуватися, але періодично діставайте і розмішуйте масу ложкою. По готовності прикрасьте тертим молочним або гірким шоколадом.

Зі згущеним молоком

Складові:

  • згущене молоко 150 мл.
  • вершки 400 мл.

Розмішайте вершки зі згущеним молоком. Поставте в морозильник на добу. Насолоджуйтесь чудовим крем-брюле.

З кавою

Складові:

  • мелену каву 3 ст.л ..
  • вершки 300 мл.
  • цукровий пісок 150 гр ..
  • яєчний білок 3 шт ..
  • сметана 2 ст.л.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Ячна крупа при діабеті: корисні властивості, рецепти, протипоказання

Цукровий пісок і білки збийте до утворення густої пінки. Влийте вершки і розмішайте ще раз. Додайте кави. Отриману масу поставте в морозилку на 24 години.

З авокадо

Інгредієнти:

  • авокадо 1 шт ..
  • лимонна цедра 3 ст.л ..
  • вершки 1 склянка.
  • цукровий пісок 150 гр.

М’якоть авокадо і лимонну цедру подрібніть в блендері. Додайте вершки і пісок. Знову ретельно перемішайте. Отриману масу перекладіть в контейнер і відправте в морозильник.

Ми підібрали найсмачніші і прості рецепти домашнього морозива. Порадуйте своїх рідних і близьких солодким ласощами. Приємного апетиту!

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Схожі статті

Харчування на сушінні: як спалити підшкірний жир?

Sasha

Ефірні масла від кашлю

Megusta

Як правильно плавати в басейні, щоб схуднути?

Sasha

Обруч для схуднення талії, боків і стегон: як вибрати вид обруча для ефективних занять?

Marina

Родимки на тілі: причини появи у жінок, чоловіків, дитини

Dmitry

Козяче молоко: корисні властивості та протипоказання

Elena

Чай каркаде підвищує або знижує тиск?

Maxim

Яка дієта на 4 дні найефективніша?

Coolio

Бурачник — корисні властивості олії і способи застосування

Lamaxima

Залишити коментар