Здоров'я

Рецепт вафель для радянської вафельниці

Рецепт вафель для радянської вафельниці

Рецепт віденських вафель для радянської вафельниці

Знамениті віденські вафлі не обов’язково мають значну товщину. Можна зробити витончену випічку для всієї родини. Для приготування тонких віденських вафель також підійде стара вафельница.

Компоненти:

  • молоко 250 мл ..
  • борошно 200 г.
  • дріжджі половина великий ложки (оптимально підходять сухі дріжджі).
  • цукор 100 г.
  • яйця 2 штуки.
  • сіль чверть маленької ложки.
  • ром велика ложка.
  • масло до 100 г.
  • ванілін 10 г

Відокремити жовтки, сильніше перемішати їх з 70 г цукру. Швидкими рухами збиваємо цю масу. Масло розігріти методом водяній лазні, обов’язково дати йому охолонути, налити його в цукрово-яєчний мікс. Підігріти пастеризоване молоко, не доводячи до кипіння, потім перемішати його з сухими дріжджами, потім з’єднати підготовлені інгредієнти воєдино. Посолити суміш, налити ром, ще раз перешкодити.

Далі потрібно акуратно просіяти і насипати в рідку масу борошно. В процесі перемішуємо. Витримати тісто близько півгодини, бажано в темній атмосфері. Поки настоюється основа, потрібно взяти цукор, що залишився і розтерти його з білками, сіллю і ваніліном. Збивання потрібно для того, щоб отримати щільну пінку. Її слід обережно долити до тесту.

Розжарити вафельницу, відразу приступати до випікання. Час випікання 4 хвилини. Вафлі на молоці в вафельниці, безумовно, смачно готуються і сподобаються ласунам. Але кожен харчується по-різному і таке блюдо не кожному підходить. Хтось не вживає тваринні продукти. Щоб зробити з цього рецепта вегетаріанський варіант, прибираємо молоко і яйця.

Чайна ложка куркуми додасть золотий відтінок готовим виробам. Замість рому деякі додають коньяк, він створює цікавий смак і аромат. Можливо, вафлі без яєць і молока здадуться неповноцінними, тому можна поліпшити їх. Для додання смаку шоколаду, додати невелику кількість какао.

ХОРОШI НОВИНИ:

Рецепт м’яких вафель для радянської вафельниці

Представляємо вашій увазі черговий покроковий рецепт вафель, тепер розбираємо випічку з м’якою структурою і чудовою начинкою.

Компоненти:

  • пшеничне борошно 1,5 склянки.
  • вершки 1,5 склянки (замість вершків можна використовувати молоко).
  • сода і сіль по половині маленької ложки (сода взаємозамінна покупним розпушувачем, він призначений для поліпшення консистенції тесту і створення легкої та хру стящей випічки).
  • цукор 1 склянка.
  • яйця курей 2 штуки.
  • вершкове масло 130 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Чистка судин часником: тибетський рецепт, настоянка з лимоном на горілці, спирті

борошно спочатку просівається, потім перемішується з розпушувачем або содою. М’яке масло розмішати в вершках або молоці. Перетерти цукор і сирі яйця, все змішати з солоним молоком. Повторно перемішуємо. Додавати борошно порційно, розмішувати, поки не вийде еластична маса. Тісто витримати в темряві близько чверті години.

Прогреть вафельницу, змастити обидві її частини вершковим маслом, для цієї мети зручно застосовувати кулінарну кисть. Скориставшись ополоником, вилити оптимальний обсяг тесту в формочку. Рідке тісто має рівно розподілитися по всьому заглибинах, випливати з ємності. Закрити кришку. Всім цікаво, як спекти вафлі в вафельниці, щоб вони добре пропеклися, але не згоріли. Гарний золотий колір вийде, якщо готувати випічку 4 хвилини.

Так як ці вафлі з начинкою добре поєднуються, то радимо додавати до них ягоди і ягідні десерти. Для такої мети підходить чорниця і малина. Хорошою альтернативою може стати варення, джем і сироп. Щоб зробити блюдо ще смачніше, подають збиті вершки, прикрашають трубочки цукровою пудрою.

Рецепт вафель для радянської вафельниці зі згущеним молоком

Компоненти:

  • борошно не більше 300 г.
  • цукор 200 г.
  • маргарин 250 г (при бажанні замінюємо маслом).
  • яйця курей 4 штуки.
  • сода і сіль по чверті маленької ложки.
  • згущене молоко, масло.

Спочатку краще приготувати начинку. Найпростіший крем без зайвих витрат можна зробити, змішавши вершкове масло з повною банкою згущеного молока. Краще зробити більше наповнювача, щоб вистачило на всю випічку. На порцію крему для вафель масла знадобиться до 350 г Якщо застосувати міксер, то наповнювач буде пухнастим.

Переходячи до тесту, розмішуємо цукор в сирих яйцях. Для зручності, скористайтеся кухонним віночком. В ідеалі виходить пишна пінка. Вершкове масло зробити рідким, потім повільно влити, в процесі безперервно перемішуємо. Після чого кладемо сіль, просіюємо борошно. При роботі з міксером, можна покласти весь обсяг борошна. А якщо замішуєте тісто вручну, то треба сипати її потроху.

Рецепт вафель для радянської вафельниці на газу такий, що чавунний аксесуар необхідно заздалегідь розжарити до 190 градусів. Відміряти приблизно 2 столові ложки сметанообразного тесту, розлити по вафельниці, прикрити і притиснути кришку. Залишити випічку готуватися максимум на 4 хвилини. Це максимальний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Паста урбеч - користь і шкода страви, рецепт приготування

Тільки що зняту з розпеченої вафельниці гарячу випічку відразу звертаємо в трубочки. Замість кондитерських шприців покладіть крем в пакет і зріжте кінчик в кутку. Таким чином, можна зручно і швидко закачувати наповнювач в вафельні ріжки. Всі домашні рецепти вафель гарні, але цей має особливо багато шанувальників.

ДОБРI НОВИНИ

Пропонуємо другий варіант рецепта для Електровафельниці, використовуйте той, який вам підійде більше.

Компоненти:

  • пшеничне борошно 100 г (бажано ⅓ частина борошна замінити картопляним крохмалем).
  • вершкове масло 100 г.
  • яйця 3 штуки.
  • ванілін ¼ маленької ложки.
  • цукор 150 г

Даний рецепт вафель з крохмалем радять поєднувати, щоб отримати максимально ніжну і розсипчасту випічку. Спочатку м’яке масло змішати з сирими яйцями, потім додати пісок, розім’яти все за допомогою вилки. В однорідну масу насипати борошно з ваніліном. Все інтенсивно перемішати, щоб були відсутні грудочки.

Активувати прилад, включивши його в розетку, почекати 10 хвилин, поки він розігріється. Змастити робочі частини електричної радянської вафельниці рослинним маслом. Звичайною ложкою набираємо тісто, наливаємо в середину гарячої вафельниці, відразу накриваємо стулкою і утримуємо близько 2-3 хвилин. Вважається, що в момент виходу пара триває процес випікання. Пар вичерпується і виріб готовий.

Відкрийте вафельницу і погляньте на готову вафлю чи достатньо вона підрум’янилася на ваш смак. Якщо влаштовує, то за допомогою ножа знімаємо її, після чого загортаємо з неї рулетик, які можна заповнювати чим завгодно з солодощів.

Товсті вафлі для радянської вафельниці

Пишні вафлі часто називають віденськими . Даний метод для електричної вафельниці. Випічка виходить значної товщини, якщо зробити все за планом.

Компоненти:

  • борошно від 300 до 350 г.
  • розпушувач 2 маленькі ложки.
  • молоко середній стакан.
  • цукровий пісок від 100 г.
  • лимонний сік велика ложка.
  • яйця 3 штуки.
  • вершкове масло порція 200 г

вершкове масло треба перемішати з цукром-піском, потім розбити в цю ж ємність яйця і налити молоко. Після чого додається борошно, вичавлюється лимон і кладеться розпушувач, далі йде перемішування. Тісто можна відразу розміщувати на робочій поверхні електроприладу. Час випікання 5 хвилин. У підсумку вийдуть золотисті вафлі. Їх потрібно просочити згущеним молоком, склеїти в 2-3 шари і довільно розрізати. Наприклад, на квадрати. Таке печиво добре поєднується з величезною кількістю варіантів солодкого крему. Радимо додати подрібнені горіхи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Мед з маслом від кашлю: рецепт приготування ефективного народного засобу

Рецепт вафель для радянської вафельниці

Рецепт вафель з йогуртом

Випічку можна готувати в радянській вафельниці.

Компоненти:

  • пшеничне борошно 150 г (дорівнює 1,25 середнього склянки).
  • яйця 3 штуки.
  • йогурт до 400 г (це обсяг приблизно від півтора склянок, підходить солодкий
  • фруктовий або ванільний продукт).
  • сіль 2 маленькі ложки.
  • вершкове масло 100 г.
  • розпушувач 1 маленька ложка ( якщо це сода, то краще покласти половину маленької ложки).

Беремо об’ємну тару, збиваємо в ній яйця, додаємо йогурт. Далі кладеться борошно і розпушувач з сіллю. Додаємо масло, його треба попередньо розтопити. Перемішати всі продукти, домагаючись однорідного тесту. Невелику порцію отриманої маси налити на розігріту рифлену поверхню приладу. Закрити кришку, почекати готовності випічки 5 хвилин. Таким чином, спекти все вафлі, надавши їм будь-яку форму. Хтось любить робити трубочки, а хтось віддає перевагу вирізати довільні фігури ножем. Головне випічку потрібно формувати, поки випічка дуже гаряча.

Золоті сирні вафлі

Компоненти:

  • борошно 150 г.
  • маложирний сир приблизно 125 г.
  • вершкове масло до 60 г.
  • молоко 100-150 мл ..
  • цукровий пісок 3 великі ложки.
  • яйця 3 штуки.
  • цедра середнього лимона.

Перемішуємо розплавлене масло з натуральним сиром, кладемо туди ж лимонну цедру. Додаємо пісок. Невеликими порціями додаємо молоко, борошно. Жовтки покласти в тісто, а білки збиваємо окремо, потім теж додаємо до тесту. Вафельница пече вафлі, а ви підглядайте за результатом тримайте кришку закритою аж до отримання коричнево — золотого кольору .

Вам не доведеться довго шукати рецепт як в дитинстві спробуйте всі вищевикладені способи і залишитеся задоволені . Можливо все вони нагадають вам приємні моменти життя , коли можна було насолоджуватися домашньою випічкою . Використовуйте наші рецепти приготування вафель або винаходьте власні варіанти .

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Схожі статті

Як підібрати протівоемболіческіе панчохи за розміром, класу компресії і моделі?

Pasha

Дієта при гастриті з підвищеною кислотністю — меню на кожен день

Alfonso

Користь і шкода кокосового масла для їжі

Elena

Як правильно качати прес, щоб прибрати живіт?

Andrey

Чим корисна фунчоза для схуднення? Калорійність продукту і рецепти страв з м’ясом і овочами

Alex

Як відрізнити небезпечні і безпечні родимки на тілі людини?

Dmitry

Домашні інгаляції при нежиті та кашлю: з чим робити інгаляцію небулайзером і на пару?

Coolio

Кращі горіхи для потенції у чоловіків

Lamaxima

Як вибрати черевики для трекінгу? Кращі моделі для жінок і чоловіків

Murcia

Залишити коментар