Ваш будинок

Яка роз’ємна форма краще для випічки?

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
силікон

Алюміній

Даний матеріал користується популярністю у господинь. Головним чином, завдяки своїй низькій вартості. Алюміній має гарну теплопровідність, тому процес приготування їжі помітно скорочується. До недоліків варто віднести наступні моменти: посуд з алюмінію важко мити, форма може сильно деформуватися при механічному впливі. Якщо ви придбали посуд низької якості, то вона може не витримати високих температур, і прийти в непридатність прямо в духовці.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
алюміній

Скло

Форми зі скла краще всього використовувати при приготуванні різного роду запіканок. У скляному контейнері відмінно пропікаються всі верстви, а верхній — набуває апетитний рум’янець. Крім цього, форми такого типу найчастіше обладнані ручками, за допомогою яких дуже зручно діставати з духовки готову страву. Ще одним важливим достоїнством вироби зі скла є факт того, що в ньому можна довгий час зберігати готові продукти. У комплекті є кришка з пластика, яка також дуже зручна в експлуатації. Однак варто згадати про одну особливість скляного посуду. Якщо ви вирішите готувати пиріг, то будьте готові до того, що він трохи зменшиться в розмірах і втратить привабливий вигляд. З цієї причини ми не рекомендуємо випікати торти і пироги в такому посуді.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
скло

Вуглецева сталь

Вуглецева сталь являє собою матеріал, який вкрай стійкий до дії різних чинників. Якщо ви придбали форму з такого матеріалу, то можете не турбуватися, що сплав може окислюватися, а шкідливі продукти потраплять в їжу. Вироби даного типу абсолютно безпечні в експлуатації. Більшість форм має антипригарне покриття. Крім того, зовнішній вигляд начиння також може варіюватися. Існують моделі з дзеркальної і матової поверхнями. Таким чином, ви зможете підібрати форму, яка задовольняє ваші естетичні потреби.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
сталь

Формат рознімних форм

Форма у даній кухонного начиння може бути найрізноманітнішою. Розглянемо популярні варіанти рознімних форм, які зарекомендували себе як найбільш зручні та практичні.

ХОРОШI НОВИНИ:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Яка точилка для ножів краще? Огляд електричних і ручних моделей

Кругла форма

Форма круглого виду вважається універсальною, а також вона просто незамінна при приготуванні різних страв. Продаються круглі форми найчастіше комплектом, до складу якого входять вироби різного розміру. У таких контейнерах можна випікати хліб, торти, бісквіти, готувати запіканки. Істотною перевагою такої форми є те, що на її дні без бортиків можна випікати тонкі коржі.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
кругла

Квадратна форма

Квадратна різновид форм для випікання підійде для господинь , які спеціалізуються на приготуванні лазаньї, хліба або різного роду пирогів і тортів. Розміри квадрата можуть бути найрізноманітніші. Однак кути квадратного вироби трохи закруглені, що вельми зручно при митті посуду. Дуже часто форми оснащені додатковим антипригарним покриттям, з яким потрібно акуратно поводитися, щоб не пошкодити його.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
квадратна

Прямокутна форма

Прямокутна форма за своїм функціоналом мало чим відрізняється від квадратної. Хіба що розміри можуть варіюватися. Довгі форми зроблені спеціально для випікання багетів і хліба такої форми. Кути у вироби також закруглені, що полегшує процес миття форми.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
прямокутна

Форма у вигляді серця

Рознімна форма такої хитромудрої форми по праву вважається незамінним атрибутом при приготуванні романтичних десертів. Ви зможете приготувати улюблені страви у формі серця, тим самим порадувавши свою половинку. Крім естетичних якостей ніякими особливими властивостями такий посуд не має. Якщо на вашій кухні вже присутній посуд для випікання стандартних форм, то ви можете урізноманітнити начиння контейнером у вигляді серця.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
сердечко

Кращі виробники рознімних форм для випічки

на даний момент на ринку представлено безліч фірм, які виробляють різноманітні форми для приготування їжі. Ми склали невеликий огляд на найпопулярніші торгові марки, що випускають роз’ємні форми.

Linea Easy

Всі продукти цієї торгової марки зроблені в Італії. Форми просто створені для випікання кондитерських шедеврів різного ступеня складності. Виробник пропонує вироби з вуглецевої сталі, також всі форми оснащені антипригарним покриттям. Споживачі відзначають, що форми оснащені замком, який вельми зручний в експлуатації. Дно вставляється в спеціальні роз’єми в бортах, що виключає можливість витікання тесту. Ціна на вироби даної фірми становить в середньому 300-400 рублів.

ДОБРI НОВИНИ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Як використовувати масло для бороди? Яке масло краще вибрати?

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
Linea Easy

Vetta

Торгова марка «Vetta» спеціалізується на виробництві універсальних рознімних форм для випікання. Асортимент, в більшості своїй, представлений круглими і квадратними виробами. Всі контейнери виконані з матеріалів, які зручні при експлуатації, також їх дуже просто мити. Більшість покупців відзначають, що вся продукція має невисоку ціну, але і її якість залишає бажати кращого. До слова, ціна за одну форму коливається в межах 300 рублів.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
Vetta

Fissman

Фірма «Fissman» виробляє роз’ємні контейнери для випікання різних форм. Всі види виробів мають спеціальне покриття, яке не дозволяє випічці пригорати. У магазинах можна знайти вироби самих різних розмірів. Багато людей, випробували форми даної торгової марки відзначають, що тісто часто випливає або потрапляє в шов. Як наслідок, посуд нелегко мити. Однак ціна на форми досить демократична: придбати виріб можна за 200-300 рублів.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
Fissman

Wellberg

Вся продукція фірми «Wellberg» проведена в Німеччині. Форми для випікання славляться своєю якістю і практичністю. Можна підібрати будь-яку модель з будь-якого матеріалу. Розмір і форму можна також вибрати виходячи з власних уподобань. Покупці відзначають, що їжа, приготована в формах, не пригорає і має відмінні смакові якості. Ціна на одну форму варіюється в межах 600-700 рублів.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
Wellberg

TalleR

«TalleR» російська фірма, яка завоювала любов покупців. Всі форми для випікання виконані з матеріалів високої якості. Конструкція контейнерів дуже міцна, що не дозволяє витікати навіть самому рідкому тесту. Також хочеться відзначити якість замку, який вельми зручний у використанні. Середня вартість одного виробу становить 350-450 рублів.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
TalleR

Rondell

Товари торгової марки «Rondell» виготовлені в Китаї, хоча сам бренд був придуманий і розроблений в Німеччині. Якість посуду, в тому числі і роз’ємних форм для випікання, славиться по всьому світу. Всі контейнери мають покриття, яке захищає від пригорання. Форми можна мити з використанням посудомийної машини. Вартість одного виробу коливається в межах 1000 рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Диротон або Лізиноприл: що краще?

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
Rondell

Bohmann

Якщо ви вирішили придбати посуд торгової марки «Bohmann», то радимо купувати роз’ємні форми в наборі . У ньому міститься 3 контейнера для випікання різного діаметру. Всі вироби обладнані замком, який дуже простий в експлуатації. Зберігати такий комплект вкрай зручно, так як всі форми поміщаються одна в одну. Вартість набору становить 1000-1100 рублів.

Яка роз'ємна форма краще для випічки?
Bohmann

Як користуватися рознімної формою?

Перш ніж користуватися формою для випічки, потрібно ретельно вивчити інструкцію. У кожної моделі є свої особливості, які варто враховувати при приготуванні їжі. Однак ми склали кілька універсальних рекомендацій, яким слід дотримуватися при експлуатації форм будь-яких модифікацій.

  • Перш за все, потрібно зібрати конструкцію. Після цього радимо змастити олією дно.
  • Якщо ви переживаєте, що тісто може витекти через шви, то радимо постелити на дно папір для випікання.
  • Потім вилийте тісто і помістіть майбутній шедевр кулінарного мистецтва в духовку.
  • Коли все буде готово, вийміть форму і розімкніть замок на ній.

Якщо ви придбали форму, яка протікає, то рекомендуємо скористатися маленькою хитрістю. Всі шви потрібно промазати яйцем і поставити на плиту на кілька хвилин.

В даній статті ми розповіли нашим читачем про те, що таке роз’ємна форма для випікання, а також познайомили з тим, які страви в ній можна готувати. Крім того, ми склали невеликий огляд популярних фірм, які спеціалізуються на виробництві виробів даного типу. Форма для випікання — незамінна річ на кухні, вона допоможе вам полегшити процес приготування багатьох страв.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Який подарунок подарувати на 50 років чоловікові? Ідеї подарунків на ювілей

Serega

Що робити, якщо в голову лізуть погані думки?

Dmitry

Народні засоби від укусів ос, бджіл, комарів і мух

Bobby

Який чайник для заварювання краще купити? Огляд видів чайників і виробників

Coolio

Нематеріальна мотивація персоналу — як працює система і способи поліпшення роботи компанії

Maxim

Як і чим мити ламінат, щоб не було розлучень?

Maxim

Конкурси на День народження дорослих: смішні, прикольні, рухливі ідеї для свята

Alex

Як позбутися від білих жучків на орхідеї?

Dmitry

Як довести справу до кінця?

Marina

Залишити коментар