Харчування

Підбірка найкращих напоїв з Кероб. Рецепти корисних дієтичних напоїв

З порошку Кероб готують смачні шоколадні та молочні коктейлі. Якщо ви спостерігаєте за своєю їжею і хочете їсти їжу без хімії і консервантів з барвниками, готуйте напої, додаючи в них корисний кероб.

Кероб — це плоди ріжкового дерева, які використовуються для виробництва солодкого порошку і фруктового сиропу.

Особливості приготування

Сирий або обсмажений …

Для приготування напоїв рекомендується використовувати порошок в сирому вигляді або слабообжаренний.

  • Кероб в сирому вигляді підходить для приготування молочних коктейлів і фруктових смузі. Буде до вподоби Сластьона.
  • Слабообжаренний — має більш темний відтінок і підвищений вміст цукру (40%), відрізняється невеликою кислинкою і легким карамельним смаком.
  • Любителям «шоколадних» напоїв краще брати обсмажений кероб з гіркуватим присмаком, характерним для чорного шоколаду.

Як заварювати

Господиням буде корисно знати, що:

  • для підвищення якості кінцевого продукту, перед приготуванням, порошок бажано просіяти, аналогічно борошні, для видалення грудочок.
  • порошок швидко розчиняється в склянці гарячої води або молока, при температурі 90 градусів.
  • Сам по собі кероб солодкий на смак, тому не потребує додавання цукру або меду.
  • Напій можна доповнювати молоком, кероб НЕ впливає на засвоєння молочних жирів.
  • Також, за бажанням, додають трохи ванілі або кориці.
  • Порошок ріжкового дерева і сироп ідеально поєднуються з сиром, кокосовою стружкою і фруктами.

Зібрала добірку корисних і смачних напоїв, які можна приготувати з кероб. Ці рецепти цілком підходять для дієт, націлених на зниження ваги.

Какао з Кероб

ХОРОШI НОВИНИ:

Какао з молоком — найпопулярніший і всіма улюблений напій. Альтернативне какао з Кероб виходить не менш смачним і корисним.

Порошок з плодів ріжкового дерева має ряд переваг перед какао-порошком, а саме:

  • не містить психотропних і токсичних речовин (кофеїн, фенілетиламін, щавлева кислота).
  • має природну солодкістю завдяки наявності фруктози і сахарози.
  • містить в три рази більше кальцію і в десять разів менше жирів в порівнянні з конкурентом.

Варто підкреслити, що розфасований в пачки кероб не містить в собі ніяких хімічних домішок, до торимі нерідко грішать виробники какао-порошку, шоколаду та іншої кондитерської продукції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Рецепти смачних салатів на день народження - варіанти від простих до оригінальних

Для приготування ароматного і дуже смачного какао з Кероб потрібно:

  • Стакан молока з низьким відсотком жирності (1 , 6% цілком підійде) — 250м
  • Стакан звичайної питної води — 200 мл
  • Кероб в порошку не обсмажений або обсмажений (за смаком) — 1,5 ст. ложки
  • Натуральний мед або цукор — 1 столова ложка

Спосіб приготування

  1. У невеликій каструльці або сотейнику з’єднуємо молоко, воду і відразу додаємо кероб. Це дозволить уникнути грудочок з порошку і поліпшити смакові властивості напою.
  2. Cмесь ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння, ретельно перемішуючи ложкою.
  3. Коли суміш починає кипіти, всипаємо цукор або додаємо мед за смаком.
  4. Потім обережно знімаємо посуд з плити, оскільки готовий напій може несподівано «втекти» з каструлі.
  5. до столу альтернативне какао подається в гарячому або в трохи остудженому вигляді.

кава з кероб

кероб також може повноцінно замінити каву. Кава з порошку Кероб якнайкраще підійде перехідним на здоровий спосіб життя завзятим кавоманам.

Також, як у випадку з какао-порошком, вільний від кофеїну і теоброміну кероб в плані корисності перевершує кави.

на відміну від кави, цей напій, звичайно, не підбадьорить, але зате наповнить організм енергією і вітамінами.

А ось такого запаморочливого аромату, як від чашечки якісного натуральної кави, від нього, на жаль, не домогтися.

Рецепт

Кава з кероб також потрібно варити у вузькому посудині або турці. Підійде і електрична турка.

  1. В турку наливаємо 200 мл кип’яченої води і ставимо на плиту.
  2. Потім додаємо 3-4 чайних ложки Кероб, і добре помішуючи, доводимо до кипіння .
  3. Процес кипіння супроводжується пінкою, що піднімається до верху турки. Потрібно дуже ретельно контролювати пінку: як тільки вона досягне максимуму — швидко прибрати посудину з плити.
  4. Пінка опустилася — турка повертається на вогонь. Такі маніпуляції потрібно провести ще один або два рази.
  5. Процес варіння займе близько 5 хв.
  6. Готова кава можна присмачити корицею, молоком або кероб-сиропом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  М'ята для схуднення - рецепти і протипоказання

Чи можна пити каву на ніч при дієті

ДОБРI НОВИНИ

Кероб з молоком

Мова піде не про коров’ячому молоці, а про екзотичних видах молока, на основі яких із застосуванням Кероб виходять чудові незвичайні напої.

Основні інгредієнти на 1 порцію напою

  1. Стакан кокосового молока — 250 мл
  2. Порошок кероб НЕ обсмажений або обсмажений (за смаком) — 2 чайних ложки з гіркою
  3. Порошок цикорію — 1 чайна ложка без гірки
  4. Спеції (ваніль, кардамон) — буквально на кінчику ножа
  5. Цукор або натуральний мед (за смаком)

b r / Спосіб приготування

  1. Кокосове молоко наливаємо в турку або будь-яку іншу глибоку посудину і ставимо на вогонь.
  2. Відразу додаємо в нього кероб, цикорій і спеції.
  3. Суміш прогреваем на середньому вогні протягом 3-4 хвилин, але не доводимо до кипіння.
  4. Далі знімаємо напій з плити і даємо йому охолонути.
  5. Залишилося розлити кероб по чашках, підсолодити його цукром або медом і насолоджуватися чудовим смаком напою в приємній компанії.

Молоко під час дієти потрібно пити в міру. Це скільки?

Чай з порошку Кероб

Спосіб приготування

  1. Беремо фарфоровий або глиняний заварочнік, обдаємо його крутим окропом.
  2. Потім додаємо туди кілька ложечок порошку кероб і заливаємо продукт з закипаючого чайника.
  3. Все швидко перемішуємо ложечкою, щільно закриваємо заварник кришкою і залишаємо на 15 хвилин.
  4. По закінченню чверті години сміливо розливаємо чай по чашках і насолоджуємося його ароматом і чудовим смаком.

Даний рецепт можна змінити, додаючи кероб до чорного або зеленого ча ю. Це зробить чайну церемонію яскравіше і корисніше, і безумовно, сподобається всім гостям.

Як готувати чай з куркумою або корицею (12 рецептів)

Смузі з Кероб і фініками
( на банановій основі)

Неймовірно, але весь вітамінний потенціал овочів і фруктів виявляється можна зосередити в склянці смузі.

смузі — це надзвичайно корисна рідина, зволожуюча і живить організм людини за допомогою вітамінів і мінералів, а також створює надійний бар’єр проти проникнення інфекцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Торт на День народження дівчинки своїми руками - рецепти начинок і варіанти прикраси

Смузі з Кероб стають ще смачніше і корисніше, а також сприяють усуненню несправностей в роботі кишечника.

Основні інгредієнти на одну порцію

  1. Охолоджений стакан молока — 200 мл
  2. Великі м’ясисті фініки — 3 штуки
  3. Великий стиглий банан — 1 штука
  4. Кероб-порошок обсмажений або НЕ обсмажений (за смаком) — 0, 5 столової ложки
  5. Кориця — 0,5 чайної ложки
  6. Ваніль за смаком

Спосіб приготування

  1. Моєму фрукти.
  2. Знімаємо шкірку з банана і нарізаємо його шматочками.
  3. Фініки звільняємо від до Сточек.
  4. Всі інгредієнти завантажуємо в блендер і на середній швидкості перемішуємо до однорідної маси.
  5. Готове смузі розливаємо по склянках і з задоволенням пригощаємо гостей.

Коктейль з бананом і кероб

Напої з кероб на основі гарячого молока дуже приємні і нагадують какао.

А ось смак холодних молочних фруктових коктейлів з додаванням кероб набуває нового відтінку, стає набагато яскравіше і більш насиченим.

При цьому всі перераховані вище корисні властивості порошку-кероб зберігаються. Так чому ж відмовляти собі в задоволенні і не покуштувати цього прекрасний напій?

Основні інгредієнти на дві порції

  • Охолоджене молоко — 400 мл
  • Великий стиглий банан — 2 штуки
  • Кероб-порошок обсмажений або НЕ обсмажений (за смаком) — 1 десертна ложка
  • Ванільний цукор — 1 десертна ложка
  • Натуральний мед — 1 десертна ложка

Спосіб приготування:

  1. Моєму банани, знімаємо шкірку і нарізаємо їх скибочками.
  2. В чашу блендера заливаємо молоко, туди відправляємо банани, кероб, ванільний цукор і мед.
  3. Все збиваємо до отримання пишної однорідної маси.
  4. Напій розливають по склянках, прикрашаємо трубочкою і насолоджуємося його приємним смаком.

На завершення хочеться підкреслити, що ні в якому разі не потрібно відноситься до кероб як до панацеї. Все добре в міру. Але в той же час регулярне застосування в їжу цього екзотичного продукту може значно поліпшити здоров’я і самопочуття людей, небайдужих до шоколаду і кави.

Оцінити статтю
[Усього: Середній: ]

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

САМЫЕ ИНТЕРЕСНЫЕ НОВОСТИ ЗА СЕГОДНЯ!

Схожі статті

Список трав для придушення апетиту

Bobby

У чому користь і шкода запеченого грейпфрута з медом? Рецепт медового коктейлю з грейпфрутом

Alfonso

Цінні властивості березового соку для печінки і нирок

Undershmidtther

Користь Кероб для схуднення. Як вибрати і що приготувати з сирого або обсмаженого Кероб

Coolio

Висівки для схуднення: види, рецепти і протипоказання

Bobby

Диня при схудненні корисна чи шкідлива? Як схуднути за допомогою дині

Elena

Советы при выборе муки для пасхальных куличей

admin

Корисні властивості ківі. Меню дієти і розвантажувальних днів на ківі з кефіром

Sasha

Чи можна їсти печінку під час дієти

Maxim

Залишити коментар